Skip to main content

⚛ Livrarea si Plata

Livrarea

Produsele vor fi expediate prin curierat rapid(FanCurier) in 1-2 zile lucratoare de la plasarea comenzii, daca produsele sunt in stoc. Coletul va ajunge la tine in aproximativ 3-4 zile lucratoare.

Pentru localitatile in aria de acoperire a curierului, taxa de livrare este 

* 14lei pentru plata prin transfer bancar 

* 20lei pentru plata ramburs

Pentru comenzi mai mari de 300 lei, transportul este GRATUIT.

Daca localitatea ta nu este in aria de acoperire a curierului, te voi contacta dupa preluarea comenzii pentru a stabili, de comun acord, modalitatea cea mai potrivita de transport (respectiv Posta Romana sau curierat cu taxe suplimentare).

 

Plata

Poti plati prin transfer bancar pe baza proformei sau ramburs la primirea coletului.

La preluarea coletului de la agentul de curierat se va achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de transport.

Suma totala este egala cu suma confirmata dupa efectuarea comenzii pe site, telefonic sau prin e-mail. NU exista alte taxe.

 

Retur produse

Conform legii din Romania produsele pot fi schimbate sau returnate in termenul legal de 10 zile de la data cumpararii. Produsul trebuie returnat folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, in ambalajul original, fara sa fi fost deteriorat si insotit de factura cu care a fost achizitionat. Coletul se trimite pe adresa de la care a fost expediat, cu confirmare de primire si achitarea taxelor de transport. Inapoierea contravalorii comenzii se va face în cel mult 30 zile lucratoare de la data returnarii, prin transfer bancar.

 

Intrebari, nelamuriri, reclamatii, consultanta

Daca produsul nu corespunde cu descrierea de pe site, daca e vreo nelamurire cu factura/chitanta sau daca nu esti sigur ca sta bebe bine in marsupiu, pentru oricare dintre situatii, contacteaza-ma si sigur gasim o solutie :)